Φιλέτα Ψαριού με σαλάτα

Υλικά

Φιλέτα λυθρίνι
Πάπρικα ή καγιέν, αν θέλετε να κάνετε πιο πικάντικο
Αλεύρι
Αλατι
Μαύρο πιπέρι
Βούτυρο
Παρθένο Ελαιόλαδο

Η αγαπημένη μου σαλάτα από την παιδική μου ηλικία
Καρδιές μαρουλιου
Ντομάτες
Κόκκινο λάχανο
Αβοκάντο
Φρέσκια μέντα
Σκόρδο
Αλατι
Βαλσάμικο ξύδι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

για τα Φιλέτα
Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με αλάτι πιπέρι καγιέν και τα σκεπάζουμε με αλεύρι
Έτοιμο να μπει στο τηγάνι
Το λάδι πρέπει να κάψει πριν βάλετε τα φιλέτα στο τηγάνι
Λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Μπορείτε να ξεκινήσετε με δυνατή φωτιά αλλά μειώστε τη σε μέτρια
για να μην καεί το λάδι πριν τελειώσετε με τα φιλέτα
Τηγανίστε τα από κάθε πλευρά στο πόσο που σας αρέσει

Για την Σαλάτα
Ψιλοκόβουμε τα πάντα και τα βάζουμε στο μπολ. Μου αρέσει το ψιλοκομμένο και ξεφλουδίζω τη φλούδα ντομάτας.
Το σκόρδο λιωμένο όχι ψιλοκομμένο μπαίνει μετά
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Βαλσάμικο ξύδι
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε

καλή όρεξη

Προηγούμενο άρθροΚοτομπιφτέκια στο φούρνο
Επόμενο άρθροΜελιτζανοπιτα Θεσσαλίας