Χοιρινό με κοτόπουλο και μανιτάρια στο πήλινο….

Απαραίτητα προϊόντα

500 γρ χοιρινό μπούτι
500 γρ στήθος κοτόπουλου
200 γρ κίτρινο τυρί
2 καρότα
1 ντομάτα
100 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
1 κρεμμύδι
250 γρ πελτέ ντομάτας
1 κ.σ λάδι

Για τη μαρινάδα
10 σκελίδες σκόρδο
100 ml σάλτσα σόγιας
3-4 κ.σ. λάδι
2 πρέζες αλάτι
1-2 πρέζες μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα προϊόντα για τη μαρινάδα.
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, το αφήνουμε στη μαρινάδα για τουλάχιστον 2-3 ώρες.
Τηγανίζουμε το χοιρινό με 3 κ.σ. λάδι, από όλες τις πλευρές, το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Ετοιμάζουμε το κοτόπουλο με τον ίδιο τρόπο. / Το τηγανίζουμε για 10 λεπτά και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ

Κόβουμε χύμα τα λαχανικά (μανιτάρια, καρότα, κρεμμύδι), τα σοτάρουμε
Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας
Ανακατεύουμε, επιστρέφουμε και τα δύο είδη του τηγανισμένου κρέατος στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε ξανά όλα μαζι, μετά αλατίζω, προσθέτω ντομάτα, κίτρινο τυρί και ψήνω στο φούρνο
Μόλις λιώσει το τυρί αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤο πάντα πετυχημένο μου Κέικ…
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο