Μπισκότα κακάο κρακελέ

Απαραίτητα προϊόντα

για τη ζύμη
3 αυγά,
1 κουπα ζάχαρη,
2 κουπες αλεύρι,
1/2 κουπα λάδι,
4 κ.σ. κακάο (με μύτη),
2 βανίλιες,
1 μπέικιν πάουντερ,
1/2 κ.γ. αλάτι

για απο πάνω
100 γρ ζάχαρη άχνη (για το ρολό πριν το ψήσιμο)

Τρόπος παρασκευής

Τα αυγά + ζάχαρη + λάδι χτυπάμε με μίξερ (Τα χτυπάω με το μίξερ βάσεις στο επίπεδο 3 για 10 λεπτά)
Κοσκινίζουμε τα στεγνά υλικά και τα προσθέτουμε στο μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα, αφού έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Πλάθουμε μπαλάκια (μέγεθος καρυδιού), κοσκινίζουμε ζάχαρη άχνη.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά (για να είναι μαλακά)

Καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣιροπιαστο Κέικ Πορτοκαλιού!!!
Επόμενο άρθροΑΓΓΛΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς