Συστατικά
4 πιπεριές μπανάνας
2 κουταλιές της σούπας φέτα (θρυμματισμένη)
1 κουταλιά σούπας παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1/2 λεμόνι (χυμός)

Οδηγίες

Ψήστε (ή μαγειρέψτε) τις πιπεριές έως ότου είναι ψιλοκαμμένες σε όλες τις πλευρές και ξεφλουδίστε. (Κόψτε και αφαιρέστε τους σπόρους, αν θέλετε.)
Τοποθετήστε σε ένα πιάτο και από πάνω τη φέτα, ψιλοβρέξτε με ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με ρίγανη και ρίξτε μια δόση λεμονιού.

Closetcooking

Προηγούμενο άρθροΦρουταλιά…ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες της Άνδρου
Επόμενο άρθροΜπουγιουρντί