Cheesecake με βάφλες
Yλικά
• 2 πακέτα βάφλες (500g)
• 500 ml κρέμα σαντιγί
• 250 γρ. philadelphia χαμηλών λιπαρών
• 200 γρ. ξινή κρέμα ή γιαούρτι
• 3 φακελάκια βανίλια ζάχαρη
• 500 γρ. κομπόστα βύσσινο ή φράουλα
Εκτέλεση
Σ ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, την ξινή κρέμα προσθέτουμε τις βανίλιες και χτυπάμε λίγο με το σύρμα.
Στη συνέχεια χτυπάμε τη σαντιγί πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και την προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με μία μαρίζ να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Στρώνουμε στον πάτο της φόρμας μία στρώση βάφλες και απλώνουμε από πάνω τη μισή από την κρέμα.
Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω άλλη μία στρώση από βάφλες και καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
Απλώνουμε πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια να πάει παντού και τέλος προσθέτουμε την κομπόστα βύσσινο.
Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για μία με τρεις ώρες μέχρι να παγώσει.
Τέλος διακοσμούμε το γλυκό μας με φιλέ αμυγδάλου.
Είναι το πιο εύκολο γρήγορα και νόστιμο γλυκό που έχετε κάνει ποτέ.
Δοκιμάστε το!!!!!!!