Συνταγή του 5′, χωρίς αναμονή!!!!

Υλικά 👇

1 κουτάκι μπύρας 330ml
500 γρ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κγλ μπέικιν
2 κγλ αλάτι
2 κσ ελαιόλαδο
Μπέικον
Gouda
Πιπεριές

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, αναμείξτε την μπύρα, το αλάτι το ελαιόλαδο λιγο αλεύρι και το μπέικιν παουντερ. Ανακατευω
Προσθέστε το μπέικον, το τυρί gouda, τις πιπεριές και οποιαδήποτε άλλα υλικά επιθυμείτε στη ζύμη.
Ανακατέψτε καλά και προσθέστε και το υπολλοιπο αλευρι και ξανα ανακατευουμε για να ενσωματωθούν όλα τα υλικά και νσ σφιξει η ζυμη που θα κολλαει ελαφρως.
Βάλτε τη ζύμη σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή σε σιλικόνης και απλώστε την ομοιόμορφα. Ψήνω στους 200 βαθμους αέρα για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

Συμβουλές:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος μπύρας επιθυμείτε, ανάλογα με τη γεύση που θέλετε να δώσετε στο ψωμί.
Για μια πιο τραγανή κρούστα, μπορείτε να πασπαλίσετε την επιφάνεια του ψωμιού με λίγο σουσάμι ή άλλα σπόρους πριν το ψήσιμο.
Αυτό το ψωμί είναι ιδανικό για ένα γρήγορο και εύκολο γεύμα ή σνακ. Μπορείτε να το σερβίρετε ζεστό ή κρύο.
Απολαύστε το γεμιστό σας μπυρόψωμο!

Σημείωση: Αυτή η συνταγή είναι πολύ ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στα δικά σας γούστα.
Πειραματιστείτε με διαφορετικά υλικά και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές γεύσεις!