Κασεροκουλούρα

Υλικά:

1 ποτηρι νερου χλιαρο νερο,
2 φακελακια ξερή μαγια,
1 ποτηρι νερου γαλα χλιαρο,
1 κουταλακι του γλυκου γεματο αλατι,
1 ποτηρι του νερου σπορελαιο,
5 ποτηρια νερου αλευρι
περιπου 300 γραμμαρια κομμενες φετες κασέρι,
1 ποτηρι νερου τριμμενο κασέρι,
2 κροκους αυγων

Εκτέλεση:

Βαζουμε στο μπολ το γαλα,το νερο της μαγιες,2 κουταλιές της σουπας ζαχαρη και τα ανακατευουμε με πηρουνι!
Ριχνουμε το σπορελαιο και το αλατι ανακατευουμε με πηρούνι! Ριχνουμε το τριμμενο κασερι και ανακατεύουμε με πηρουνι!
Τελος ριχνουμε το αλευρι σιγα σιγα και Ζυμώνουμε θελουμε μαλακή ζύμη αλλα να μην κολλαει!
Την σκεπαζουμε για 1 ωρα! Στην συνέχεια την ξεφουσκωνουμε με το χερι ζυμωνουμε ελαφρως και την τοποθετουμε στο ταψακι
λαδωμένο την παταμε να ανοιξει και την σκεπαζουμε 30 λεπτα!
Στην συνέχεια με τα δαχτυλα την τρύπαμε γυρω γύρω και τοποθετουμε τα κομματια κασερι αλοιφουμε με κρόκο αυγού και την ψηνουμε
στους 180 βαθμους προθερμασμενο μεχρι να παρει ωραιο χρωμα!!!

ΦΩΤΟ:Ελινα Σκλαβου  Συνταγή Τζένης Τσανακσίδου