Κεφτεδάκια με τι ντιπ γιαουρτιού

Τα κεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού είναι ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που είναι πάντα δημοφιλές. Τα κεφτεδάκια είναι αφράτα και νόστιμα, ενώ το ντιπ γιαουρτιού είναι δροσιστικό και δροσερή.
Τα κεφτεδάκια μπορούν να γίνουν με διάφορα είδη κιμά, όπως μοσχάρι, χοιρινό ή αρνί.
Για τα κεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ανάμοικτο κιμά, καθώς είναι πιο γευστικός και έχει καλύτερη υφή.
Τα κεφτεδάκια μπορούν να παρασκευαστούν με διάφορα μυρωδικά, όπως κρεμμύδι, σκόρδο, ρίγανη, δυόσμο και μαϊντανό. Για να δώσετε στα κεφτεδάκια σας μια πιο ξεχωριστή γεύση, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα ή φρέσκα λαχανικά.
Το ντιπ γιαουρτιού μπορεί να γίνει με διάφορα είδη γιαουρτιού, όπως στραγγιστό, παραδοσιακό ή ανθότυρο. Για να δώσει στο ντιπ σας μια πιο έντονη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως σκόρδο, δυόσμο, μέλι ή μουστάρδα.

Για να σερβίρετε τα κεφτεδάκια σας, μπορείτε να τα βάλετε σε ένα πιάτο και να τα συνοδεύσετε με το ντιπ γιαουρτιού. Μπορείτε επίσης να τα βάλετε σε μια πίτα ή να τα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε σάντουιτς.
Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να φτιάξετε τα καλύτερα κεφτεδάκια με ντιπ γιαουρτιού:

Χρησιμοποιήστε φρέσκο κιμά.
Ζυμώστε τα κεφτεδάκια καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Τηγανίστε τα κεφτεδάκια σε μέτρια φωτιά για να μην καούν.
Κάντε το ντιπ γιαουρτιού με υλικά που σας αρέσουν.

https://exchange.glomex.com/video/v-cbhxxq9mqvyh?integrationId=4059a117lratine6

χρειαζόμαστε

800 γραμμάρια κιμά ανάμεικτο μοσχάρι με χοιρινό
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί σε τρήματα
3 μικρά ξερά κρεμμύδια
1 ώριμη ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
4 κουταλιές της σούπας ούζο
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο αποξηραμένο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα

για το ντιπ γιαουρτιου
200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό κλασικό
100 γραμμάρια φέτα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένο δυόσμο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη και λίγο ελαιόλαδο

Προηγούμενο άρθροKριθαράκι στον φούρνο με κεφτεδάκια
Επόμενο άρθροΒάφλες με μέλι και μπανάνα