Λαχανοκεφτέδες Ογκρατέν

Η πιο νόστιμη και απλούστερη συνταγή με λάχανο! Το φτιαχνω συχνά! Λάχανο, κιμά, αυγά και λίγο τυρί – μια πραγματική γαστρονομική απόλαυση. Αυτό είναι το φαγητό που είναι πολύ εύκολο να παρασκευαστεί από τα συστατικά που βρίσκονται στο ψυγείο όλων. Μια γρήγορη συνταγή για κεφτεδάκια (μαλακά και ζουμερά ψητά). Είναι ένα πολύ αρωματικό φαγητό, εξαιρετικό και εξαιρετικά νόστιμο, αρέσει τόσο στα παιδιά όσο και στους μεγάλους. Όταν δεν έχετε πολύ χρόνο και θέλετε κάτι ξεχωριστό, είναι ιδανικό. Με αυτήν τη συνταγή για δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα θα ενουσιάσετε τον καθένα. Γρήγορο, νόστιμο και ξεχωριστό!

Για αυτήν τη συνταγή χρειάζεστε:

– 2 Κρεμμύδια
– 4- σκελίδες σκόρδο
– 250 γραμμάρια λάχανου
– 500 γραμμάρια κιμά
– αλάτι
– αλεσμένο μαύρο πιπέρι
– 2 αυγα
– ηλιέλαιο
– 100 γραμμάρια τυριού

Εκτέλεση

Κόβουμε 2 κρεμμύδια σε κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με το σκόρδο και τα χτυπάμε σε πολτό

Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το βάζουμε σε μια μπασίνα μαζι με το κιμά, τον πολτό κρεμμυδιού,αυγά αλατι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να γίνει μία μάζα.

Λαδώνουμε ενα πυρέξ και μετα πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα βάζουμε μέσα στο πυρεξ.
Σκεπάζουμε το πυρ εξ με αλουμινοχαρτο και ψήνουμε 45 λεπτα στους 180 βαθμούς.
Βγάζουμε απο το φούρνο και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί να καλύψει τα μπιφτέκια.
Βάζουμε πάλι στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά

Ετοιμοοοοοοο