Συστατικά

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κσ ψιλοκομμένα βότανα (ανακατεύετε δεντρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο, ρίγανη, μαντζουράνα, άνηθο ή αγαπημένα σας)
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
Μία πρεζα νιφάδες κόκκινου πιπεριού (περίπου 1/8 κουταλάκι σούπας)
220gr φέτας, κομμένh σε κύβους 

Οδηγίες

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε το λάδι, τα βότανα, τo πιπέρι, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού.


Βάλτε τα κύβους φέτας και το ελαιόλαδο σε 2 βάζα,

φροντίζοντας η φέτα να βυθιστεί πλήρως. Μαρινάρετε σε θερμοκρασία δωματίου για 3-4 ώρες (6-8 ώρες είναι ακόμα καλύτερο!)


Βάλτε στο ψυγείο ότι δεν χρησιμοποιήσετε μετά από μία ημέρα.
(Το λάδι μπορεί να κρυώσει στο ψυγείο, αλλά δεν επηρεάζει τη γεύση)

Προηγούμενο άρθροΖυμαρικά με κοτόπουλο και παρμεζάνα
Επόμενο άρθροΚορμός λευκής σοκολάτας, μωσαϊκό