Μπουγιουρντί με φέτα της Αργυρώς

Το μπουγιουρντί με φέτα της Αργυρώς είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που αποτελείται από φέτα, αυγά, ντομάτα και πιπεριες, ψημένο στο φούρνο. Η συνταγή της Αργυρώς είναι απλή και εύκολη στην εκτέλεση, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η φέτα είναι το βασικό συστατικό του μπουγιουρντί και είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε καλής ποιότητας φέτα.
Η Αργυρώ προτείνει να χρησιμοποιήσετε βαρελίσια φέτα, η οποία έχει πιο πλούσια γεύση και άρωμα.
Η ντομάτα προσθέτει στο μπουγιουρντί μια γλυκιά και όξινη νότα. Η Αργυρώ προτείνει να χρησιμοποιήσετε ώριμες ντομάτες, οι οποίες θα δώσουν στο μπουγιουρντί σας μια πιο πλούσια γεύση.
Οι πιπεριες ολοκληρώνουν τη γεύση του μπουγιουρντί και του δίνουν μια πιο αρωματική νότα.

Η συνταγή της Αργυρώς για μπουγιουρντί με φέτα είναι η εξής:

 

https://exchange.glomex.com/video/v-c6e6yjwxi7cx?integrationId=4059a117lratine6

Υλικά

1 κομμάτι φέτα
2 ντομάτες
1 καυτερή πιπεριά
1 πιπεριά φλωρίνης
1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά
λίγη ρίγανη
ψωμί φρυγανισμένο για το σερβίρισμα και καλή μας απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΗ πιο εύκολη,γρήγορη και νόστιμη μακαρονάδα φούρνου(σουφλέ)
Επόμενο άρθροΠατάτες σαν τηγανητές