Υλικά
1 μελιτζάνα
1 μικρή πράσινη πιπεριά
1 μέτριο κρεμμύδι
2 αυγά
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. τυρί κεφαλοτύρι η Reggato
ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα:
3-4 κ.σ γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Εκτέλεση
Κόβουμε την μελιτζάνα σε κυβάκια.Τα τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ τα αλατίζουμε και προσθέτουμε κρύο νερό μέχρι να τα σκεπάσει.Αφήνουμε για 10-15 λεπτά.
Κόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά επίσης σε κυβάκια.
Στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να φύγουν τα περιττά υγρά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε τα κυβάκια.Τα σωτάρουμε για 5-7 λεπτά.
Προσθέτουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι και σωτάρουμε όλα μαζί για άλλα 7-8 λεπτά.
Αφαιρούμε απ τη φωτιά.Σ ένα άλλο μπολ σπάμε τ αυγά τα χτυπάμε με το σύρμα και στη συνέχεια προσθέτουμε τ αλεύρι.Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα ,το μισό τυρί και ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε σε φόρμα σιλικόνης για cup cake με 6 θήκες το μείγμα μας πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.
Ανακατεύουμε σ’ ένα μπολάκι τα υλικά της σάλτσας και σερβίρουμε!!!!!
Καλή σας απόλαυση!!!!
Η συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη