Τηγανητά δαχτυλίδια μήλου 🍎🍏

Αυτά τα τηγανητά δαχτυλίδια μήλου είναι μια από τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε. Η τραγανή κρούστα αγκαλιάζει τα ζουμερά μήλα, δημιουργώντας ένα γλυκό και δροσιστικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της συνταγής:

  • Εύκολη: Η συνταγή είναι απλή και μπορεί να την φτιάξει ο καθένας, ακόμα και οι αρχάριοι στην κουζίνα.
  • Γρήγορη: Τα δαχτυλίδια μήλου τηγανίζονται γρήγορα

  • Προσαρμόσιμη: Μπορείτε να προσαρμόσετε τη συνταγή για να ταιριάζει στα γούστα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε κανέλα, βανίλια ή άλλα μπαχαρικά στη ζύμη.
  • Νόστιμη: Τα δαχτυλίδια μήλου είναι μια γλυκιά και δροσιστική απόλαυση που θα αρέσει σε όλους.

Εάν ψάχνετε για μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή, τα τηγανητά δαχτυλίδια μήλου είναι η ιδανική επιλογή. Δοκιμάστε τα σήμερα και δείτε μόνοι σας πόσο υπέροχα είναι!

Συστατικά:

Μήλα μεσαίου μεγέθους – 3 τεμ.
Σπόροι απο φασόλι βανίλιας – 1 τεμ.
Αλεύρι – 170 g
Αλεύρι ρυζιού – 170 g
Μπέικιν πάουντερ – 30 g
Νερό – 300 ml
Ζάχαρη άχνη – προαιρετικά

Μαγείρεμα:

1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι , το ρυζάλευρο, το μπέικιν πάουντερ και τους σπόρους βανίλιας.
Ενώ ανακατεύετε, προσθέστε νερό σε δόσεις μέχρι η σύσταση μιας λείας ζύμης να γίνει πυκνή, αλλά ρευστή.
Αφήστε να σταθεί 30 λεπτά.

2. Ζεσταίνουμε το φυτικό λάδι σε μια βαθιά φριτέζα ή μεγάλη κατσαρόλα στους 170°C.
3. Εάν θέλετε, ξεφλουδίστε τα μήλα, αφαιρέστε τον πυρήνα, κόψτε σε φέτες πάχους περίπου 1–1,5 cm.
4. Βουτήξτε ένα κομμάτι μήλου στη ζύμη.

Ρίξτε στη φριτέζα. Μαγειρέψτε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα δαχτυλίδια.
5. Πασπαλίζουμε τα τελειωμένα δαχτυλίδια με ζάχαρη άχνη.

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Τηγανητά δαχτυλίδια κρεμμυδιού

Τηγανητά δαχτυλίδια κρεμμυδιού

Υλικά

200 γραμμάρια αλεύρι
200 γραμμάρια γάλακτος
2 αυγα
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Ένα κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
4 κρεμμύδια
Ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Πρώτα έφτιαξα το κουρκούτι αναμειγνύοντας το αλεύρι με το γάλα, τα αυγά, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το αλάτι, τη μαγειρική σόδα και την πάπρικα. Έκανα τα πάντα καλά και άφησα το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα στο ψυγείο. Έκοψα τα κρεμμύδια σε δαχτυλίδια, τα έριξα στο κουρκούτι και τα τηγανίσα σε άφθονο ηλιέλαιο.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗЛучшие рецепты
Προηγούμενο άρθροΟυζοκούλουρα με άρωμα Γλυκάνισου
Επόμενο άρθροΚριθαρένιος Ντάκος απλός και νόστιμος