Το χοιρινό κοντοσούβλι είναι ιδανικό για τις γιορτινές μας συγκεντρώσεις. Η απλή αλλά γευστική του συνταγή, σε συνδυασμό με την καλή παρέα και τη φύση, δημιουργούν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Ας ετοιμάσουμε λοιπόν ένα νόστιμο κοντοσούβλι
Υλικά
8 Κομμάτια χοιρινό
1 Κρεμμύδι ξερό 1. Ντομάτα
2 Κουτάλια σούπας μουστάρδα 175. Γρ λάδι
1 Ποτηράκι Λευκό κρασί
1 Κουταλάκι πάπρικα
1/2 Κουταλάκι ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι κομματάκια το ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ το ίδιο και την ντομάτα και τα πολτοποιούμε . Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο Μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά . Το λάδι μουστάρδα αλάτι πιπέρι .
Σε ένα μεγάλο Μπολ έχουμε βάλει το κρέας . Κομμένο σε μεγάλα κομμάτια Και το περιχύνουμε με την μαρινάδα . Και με τα χέρια μας κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε μία νύχτα στο ψυγείο. Έχουμε έτοιμα τα καλαμάκια μας και περνάμε το κρέας μία Πιπεργιά 1 Κομμάτι κρέας ένα κρεμμύδι . Ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 1 h περίπου σερβίρουμε
και καλή απόλαυση
Η Εκτέλεση είναι της κας Marianthi Kalogiros