Συνέχεια….

Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να ροδίσει σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε το κρέας με το λευκό κρασί και, πάντα σε δυνατή φωτιά, αφήνουμε να εξατμιστεί όλο το αλκοολούχο μέρος του κρασιού.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα: το δεντρολίβανο, το φασκόμηλο την δαφνη και τα αφήνουμε να βρασουν και όλα να αρωματίσουν καλά το ζωμο.
Με μία κουτάλα ρίχνουμε δόσεις από τον ζεστό ζωμό στην καταρόλα με το κρεας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σκεπάζετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας. (προσθέτουμε ζωμό όταν σώνετε) Κρατήστε το κρέας ζουμερό όσο χρειάζεται.

Το στιφάδο αγριογούρουνο σε λευκή σάλτσα είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

1
2
Προηγούμενο άρθροNηστίσιμα κρουασάν
Επόμενο άρθροΚαλαμάρια Λεμονάτα στην Λαδόκολλα