Κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας.

Συστατικά:

* 24 κεφτεδάκια (710g).
* Εξαιρετικό παρθένο ελαιολάδο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
* 300ml ζεστό ζωμό κοτόπουλου
* 1 κονσερβα ψιλοκομμένες ντομάτες κονκασε
* 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcesteshire (Θα την βρείτε στο Σκλαβενίτη)
* 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι
* 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτό
* 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
* 1 σκελίδα σκόρδο, σπασμενο
* 1 κουταλάκι ρίγανη
* 1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
* 1/2 κουταλάκι φασκόμηλο

Οδηγίες:

* Συνδυάστε όλα τα συστατικά σάλτσας σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε καλά και αφήστε τα στην άκρη.
* Τηγανίζετε απαλά τα κεφτεδάκια στο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
* Ρίξτε γρήγορα το μείγμα σάλτσας (θα τσιτσιρίζει στην αρχή). Μειώστε την φωτιά και σιγοβράστε και αφήστε τη σάλτσα βραζει για περίπου 25 έως 30 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να φτάσει σε συνοχή μια πηχτής σάλτσας.
* Σερβίρετε με το αγαπημένο σας λαχανικό μακαρόνια ή ρύζι

Απολαύστε την σάλτσα αυτή

Προηγούμενο άρθροKασσιόπιτα η Xυτή
Επόμενο άρθροΤσουρέκι δια χειρός….