Αλμυρό κέικ με σπανάκι

Υλικά

4 αυγά,
1 κουπα γάλα,
4 κουταλιές της σούπας λάδι,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
16 κουταλιές αλεύρι,
τριμμένο τυρί περίπου 250 g,
3 μπάλες κατεψυγμένου σπανάκι,
κύμινο και
1 μπέικιν πάουντερ.

Εκτέλεση

Αφήστε τα προϊόντα να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν φτιαξετε το κέικ.
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε γάλα, μπέικιν πάουντερ, αλεύρι, λάδι, σπανάκι, τυρί, τα πάντα.
Ψήνουμε σε μια λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα τουλάχιστον 35 λεπτά.
Ελέγξτε με μια οδοντογλυφίδα, αν κολλήσει μειγμα, ψήστε λίγο ακόμη, ίσως με αλουμινόχαρτο απο πάνω να μην καεί.
Τα κέικ κανέλας είναι εύκολα και γρήγορα.

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚέικ με σοκολάτα, πορτοκάλια και λεμόνι
Επόμενο άρθροΚαρβελάκια γεμιστά με σάλτσα κοτόπουλου