Yλικά
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ φυστίκια πίνατς
100γρ γραβιέρα πικάντικη
1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα
1 χούφτα φρέσκο βασιλικό
1 κουταλιά μουστάρδα με μέλι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι σόδα
5 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές ντοματοπελτέ
3/4 ποτήρι νερό
πιπέρι
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ φυστίκια πίνατς
100γρ γραβιέρα πικάντικη
1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα
1 χούφτα φρέσκο βασιλικό
1 κουταλιά μουστάρδα με μέλι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι σόδα
5 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές ντοματοπελτέ
3/4 ποτήρι νερό
πιπέρι
Eκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180C.
Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σ’ ένα ταψάκι 24χ24.
Τρίβετε τη γραβιέρα.
Θρυμματίζετε τα φυστίκια στο μούλτι.
Ψιλοκόβετε το βασιλικό.
Δυαλύετε τον ντοματοπελτέ σε μισό ποτήρι νερό.
Βάζετε σ’ ένα μπωλ όλα τα υλικά και τα ανακατεύετε μ’ ένα κουτάλι. Προσθέτετε και το υπόλοιπο 1/4 νερό αν δείτε οτι χρειάζεται.
Αλάτι δε χρειάζετε να βάλετε. Τα πίνατς είναι αρκετά αλατισμένα, το ίδιο και η γραβιέρα.
Ρίχνετε το μίγμα στο ταψάκι και το στρώνετε καλά.
Ψήνετε για 30-40 λεπτά.
Τρώγεται σκέτο ή αν θέλετε κόβετε ένα κομμάτι στη μέση, βάζετε λίγη φετούλα και το κάνετε σάντουιτς!