Απλή ιδέα για νόστιμο πρωινό χωρίς ψωμί
Υλικά
125 γραμμάρια αλεύρι
250 ml γάλα
3 αυγά
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. ζαμπόν
150 γρ.κασέρι
Εκτέλεση
Σπάμε τ αυγά σ ένα μπολ και ρίχνουμε το αλεύρι το αλάτι και το γάλα. Χτυπάμε με το μίξερ να ενωθούν τα υλικά μας.
Ψιλοκόβουμε το Ζαμπόν
Βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το ζαμπόν και το σοτάρουμε 5 λεπτά.
Ρίχνουμε 3 μεγάλες κουτάλες σούπας απ το μείγμα μας και κομμένα κομματάκια το κασέρι.
Μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσει η μία πλευρά και διπλώνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου.
Το κόβουμε στη μέση και το αφαιρούμε απ το τηγάνι.
Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!!!
Καλή σας όρεξη