Απλή ιδέα για νόστιμο πρωινό χωρίς ψωμί

Υλικά

125 γραμμάρια αλεύρι
250 ml γάλα
3 αυγά
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. ζαμπόν
150 γρ.κασέρι

Εκτέλεση

Σπάμε τ αυγά σ ένα μπολ και ρίχνουμε το αλεύρι το αλάτι και το γάλα. Χτυπάμε με το μίξερ να ενωθούν τα υλικά μας.

Ψιλοκόβουμε το Ζαμπόν

Βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το ζαμπόν και το σοτάρουμε 5 λεπτά.

Ρίχνουμε 3 μεγάλες κουτάλες σούπας απ το μείγμα μας  και κομμένα κομματάκια το κασέρι.

Μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσει η μία πλευρά και διπλώνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Το κόβουμε στη μέση και το αφαιρούμε απ το τηγάνι.
Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!!!

Καλή σας όρεξη