Τα Χριστούγεννα είναι Τέλεια με τα εδέσματά τους αλλά δυστυχώς θα μας αφήσουν και μερικά έξτρα κιλάκια. Γι’αυτό και σήμερα σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε ανανεώσει.
Μελετώντας την θα βρεις τρικς που μπορείς να κάνεις για να επανέλθεις στα κιλά σου χωρίς να το καταλάβεις.

1. Από τα 21 βασικά γεύματα που έχεις κάθε εβδομάδα μπορείς να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να τρώει ό,τι θέλει σε 2 από αυτά. Αυτό το τρικ είναι καθαρά ψυχολογικό και θα σε βοηθήσει να μπεις  σε ρυθμούς διατροφής χωρίς να στερηθείς αυτά που αγαπάς.
2. Πριν φας κάποιο γλυκό, άφησε τον εαυτό σου να ηρεμήσει για 10 λεπτά. Οι ερευνητές αναφέρουν πως αυτός ο χρόνος αρκεί για να επανεξετάσεις την πείνα σου και να αποφύγεις τον γλυκό πειρασμό.
3. Αύξησε τα γεύματά σου σε 5 την ημέρα! Βάλε τον εαυτό σου σε πρόγραμμα και ξεκίνα να τρως λίγο λιγότερο και σε πιο συχνή βάση. Για αρχή αφαίρεσε από κάθε πιάτο το 1/3 του γεύματος.
Αυτό το τρικ θα σε γλιτώσει από τουλάχιστον 500 θερμίδες ημερησίως.

Χρειάζεσαι αυτά τα 5 καθημερινά στη διατροφή σου

4. Βάλε σαν πρώτο στόχο να χάσεις το 10% των κιλών που πήρες. Οι έρευνες έχουν δείξει πως αυτός είναι ο ιδανικός πρώτος στόχος που θα σου χαρίσει ικανοποίηση και δεν θα σου φανεί ιδιαίτερα δύσκολος.
5. Κάνε τα γεύματά σου πιο πικάντικα! Αυτό το τρικ είναι φανταστική ιδέα για να δημιουργήσεις στον οργανισμό σου την ανάγκη για περισσότερο νερό.
6. Γράψε ενθαρρυντικά quotes σε χαρτάκια και κόλλησέ τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως στο ψυγείο, στον καθρέφτη του μπάνιου, στην ντουλάπα σου!

Tip: Βρες ένα πρωτότυπο είδος γυμναστικής που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Έξτρα tip! Οι ειδικοί σε θέματα διατροφής αναφέρουν πως ένα τέλειο σώμα είναι 80% διατροφή και 20% γυμναστική και μάλιστα αναφέρουν πως το σώμα «χτίζεται» στην κουζίνα.
Αυτό σημαίνει πως για να δεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα θα πρέπει να επικεντρωθείς κυρίως στη διατροφή σου ξεκινώντας σιγά σιγά και κάποιος είδος γυμναστικής.

ΠΗΓΗ www.limeandlife.com

Προηγούμενο άρθροΜία Σοκολατόπιτα από τα παλιά
Επόμενο άρθροΓλυκό με Φρυγανιές και την υπέροχη Κρέμα του