Υλικά

3 μεγάλα Θράψαλα
Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
12 κσ Ρύζι Καρολίνα
Άνηθος, ψιλοκομμένος
Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Κουρκουμάς
Ρίγανη
Κόκκινο πιπέρι
1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
Ντομάτα ώριμη, ψιλοκομμένη
Ντομάτα πελτέ

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα θράψαλα
Κόβουμε τα κεφαλάκια ψηλά ψηλά
Στο τηγάνι ελαιόλαδο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο,,, και κρεμμυδάκια φρέσκα, σωταρουμε λίγο και ρίχνουμε τα κεφαλάκια
Ρύζι Καρολίνα πρώτα το ξεπλένουμε
Άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένα
Αλάτι πιπέρι κουρκουμά ρίγανη κόκκινο πιπέρι και τέλος 1 φλυτζανακι του καφέ νερό
Μόλις πάρει κάνα δυο βράσεις το κατεβάζουμε
Για τα θράψαλα έβαλα 12 κουταλιές της σούπας ρύζι
Γεμίζουμε τα θράψαλα
Τοποθετούμε στο ταψί,,η πυρέξ
Ρίχνουμε νερό ντομάτα ψιλοκομμένη ώριμη
Ντομάτα πελτέ ελαιόλαδο
Και ψήνουμε σκεπασμένα με λαδόκολλα
40 με 45 λεπτά!!!!!
Το νερό το κανονίζω με το μάτι
Σχεδόν μέχρι την μέση τον θραψαλον
Το μείγμα που περισσεύει το ρίχνουμε στο πυρέξ!!!

H Συνταγή είναι της καςΣαν το φαΐ εν έχει Thomi Kromlidou