Κολοκυθάκια τραγανά σαν γαριδάκια!!! Μόνο με αλεύρι!! Δεν είχα μπίρα και ψάχνοντας έπεσα σε μια συνταγή που τώρα δεν την αλλάζω!!!!
Αλεύρι (ποσότητα ανάλογα τα κολοκυθάκια),
Εγώ για ένα κολοκυθάκι έβαλα περίπου μία κουπα.
Μπεικιν 1/2κ.γ.
Αλάτι
Εκτέλεση
Τα ανακατεύω σε ένα πιάτο. Σε ένα άλλο μπολ βάζω νερο με αλάτι. Βάζω το τηγάνι να κάψει με μπόλικο λάδι και αρχίζω…
Βουτάω πρώτα στο νερό μετα στο αλεύρι, ξανα στο νερό και κατευθείαν τηγάνι ώσπου να πάρει χρώμα. Τα βγάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το λάδι..
ΕΤΟΙΜΑ!!😋😋😋