Κρέμα Άνθος αραβοσίτου με κολοκύθα συνδυάζει την απαλή, βελούδινη υφή της κρέμας όλε με τη γλυκιά γεύση της ψητής κολοκύθας και την τραγανότητα των μπισκότων τσαγιού. Είναι ένα ελαφρύ και αναζωογονητικό επιδόρπιο ιδανικό για τις φθινοπωρινές μέρες.
Υλικά
Κολοκύθα 600 γρ.
1 πακέτο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 πακέτο μπισκότα πτιμπερ
κανέλα για πασπάλισμα
Κρέμα Ανθος αραβοσίτου Γιωτης όπως περιγράφεται στο πακέτο με το φρέσκο γάλα.
“Μοναδικό, ελαφρύ, πολύ νόστιμο και γρήγορο στην προετοιμασία.”
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετήστε την κολοκύθα σε ένα ταψί και ψήστε για περίπου 30-40 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσει. Αφήστε την να κρυώσει ελαφρώς.
Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι ή ένα μπλέντερ για να πολτοποιήσετε την ψημένη κολοκύθα.
Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε την πολτοποιημένη κολοκύθα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε την έτοιμη κρέμα και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
Ξεκινάμε και ρίχνουμε κρέμα κολοκύθας σε ποτήρια ή μπολ. Μετα εναλλάξ προσθέτουμε θρυμματισμένα μπισκότα λιγη κανελα και κρέμα.
Τελειώνουμε με μπισκότα τριμμένα και κανέλα σε σκόνη.
Απολαύστε το!
ΠΗΓΗ: mytasted