Υλικά
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
Διάφορα λαχανικά της αρεσκείας σας (μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά, καλαμπόκι, λάχανο, καρότο, κολοκυθάκι)
200 γρ. κριθαράκι
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κύβος λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, ρίγανη, μουστάρδα
Φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Τσιγάρισα στο τηγάνι κρεμμύδι,μέχρι να καραμελώσει,πρόσθεσα ψιλοκομμένο σκόρδο, διάφορα λαχανικά ( μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά, καλαμπόκι,
λάχανο , καρότο ,κολοκυθάκι) .
Στην συνέχεια έβαλα και το κριθαράκι να σωταριστεί λίγο κι αυτό,έσβησα με λευκό κρασί και πρόσθεσα νερό ζεστό με εναν κύβο λαχανικών.
Καρύκευσα με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά ρίγανη, μουστάρδα και σιγόβρασα ανακατεύοντας συχνά και πρόσθετα λίγο ζεστό νερό όταν χρειαζόταν.
Στο τέλος πασπάλισα με φρέσκο μαϊντανό .
H συνταγή είναι της κας Kyvel Kyvel