Συστατικά
900 gr φρέσκα μανιτάρια
Μαρινάδα:
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλάκι του γλυκού Βαλσαμικό Ξύδι

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σκουπίστε τα μανιτάρια με ένα καθαρό, υγρό πανί καλά.
Κόψτε τα μανιτάρια σε κομμάτια όχι μεγαλύτερα από 3 εκ σε μέγεθος.

 Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και τα βότανα.
Προσθέστε στα μανιτάρια και ανακατέψτε για να καλύψετε ομοιόμορφα.
Απλώστε ομοιόμορφα τα μανιτάρια σε ένα μεσαίο ταψί 
Ψήστε για περίπου 30 έως 40 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν.
Αφαιρέστε τα μανιτάρια από το φούρνο περίπου στη μέση του χρόνου και γυρίστε τα μερικές φορές και στη συνέχεια επιστρέψτε το ταψάκι στο φούρνο.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και ρίξτε από πάνω με το βαλσαμικό ξύδι.

Inspired from cakescottage.com

Προηγούμενο άρθροΈνα Απίθανο γλυκάκι με τα πιο απλά υλικά
Επόμενο άρθροΣάμαλι Αιγύπτου….”Βασμπουσα”