Μοσχάρι σούπα με λαχανικά

Υλικα

μοσχάρι – στήθος 700 γρ.
λάδι – 1 κουταλιά της σούπας.
κρεμμύδι – 50 γρ.
αλάτι – 4 κουτ.
καρότα – 100 γρ.
μαϊντανός – 10 γρ.
σέλινο – 30 γρ.
ντομάτες – 100 γρ.
μαύρο πιπέρι – 1 g.
πατάτες – 250 γρ.

Εκτέλεση

Τοποθετήστε το μοσχαρίσιο στήθος σε κατάλληλο δοχείο, περιχύστε με 6 φλιτζάνια ζεστό νερό και προσθέστε αλάτι.
και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, συνεχώς ξαφρίζοντας.
Ο ζωμός φιλτράρεται και το κρέας το βγαζουμε και κόβεται σε μεγαλύτερα κομμάτια και το αφήνουμε στην άκρη.

Προσθέστε τα καρότα και το σέλινο σε φέτες στον καυτό ζωμό και 10 λεπτά μετά το βρασμό, προσθέστε τις πατάτες σε κύβους, τις ντομάτες σε τετράγωνα και το κρέας χωρίς κόκαλα.
Αφού βράσετε τις πατάτες, αφαιρέστε το φαγητό από τη φωτιά, προσθέστε μαύρο πιπέρι και αλάτι εάν είναι απαραίτητο.
Όταν σερβίρετε, πασπαλίστε το βρασμένο κρέας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή Απόλαυση