Συστατικά

200 έως 230 gr ΜΠΙΣΚΟΤΑ*

3/4 φλιτζάνιου μαύρη ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα πεκάν ή καρύδια

6 κουταλιές λιωμένο βούτυρο

Βήματα για να το κάνετε

Βουτυρώστε ένα ταψί 26 cm περίπου.

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ καστανή ζάχαρη, κανέλα και ψιλοκομμένα καρύδια.

Βάλτε κάθε μπισκότο μέσα σε λιωμένο βούτυρο για να επικαλυφθεί, στη συνέχεια, στη στην μαύρη ζάχαρη, κανέλα και καρύδι.

Στρώστε το ταψί με χαρτι ψησίματος.

Πασπαλίστε το εναπομείναν μείγμα καφέ ζάχαρης στην κορυφή.

Ψήστε στους 230 C μέχρι να ψηθούν τα μπισκότα.