Πέννες με ντοματίνια και τυρί

Διαφήμιση

Δόσεις για 4 άτομα

Υλικά

300 γραμμάρια πέννες ζυμαρικά
1 κιλό ντοματίνια
1 δεμάτι βασιλικό
25 γρ τριμμένο πεκορίνο
25 γρ παρμεζανα τριμμένη
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Πώς να φτιάξετε τα ζυμαρικά

Καθαρίζουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
Σε ένα τηγάνι με το λάδι τσιγαρίζουμε το σκόρδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες και το αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Όταν ψηθουν, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε al dente.
Το μεταφέρουμε σε ταψί με το ζουλιέν προβολόνε και το πεκορίνο. Ανακατευουμε
Τα ζυμαρικά σας είναι έτοιμα να τα φέρετε στο τραπέζι προσθέτοντας φρέσκο ​​βασιλικό απευθείας στα πιάτα.

Καλή Ορεξη

Διαφήμιση

Διαφήμιση