Συνεχεια…
Για την κρέμα χτυπάμε καλά τον κρόκο με τη ζάχαρη. Προσθέστε το κορν φαλουερ, το αλεύρι και τη βανίλια.
Χτυπήστε ξανά. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο από το φρέσκο γάλα. Βάλτε το υπόλοιπο σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Αφού ζεσταθεί ελαφρώς, προσθέτουμε το μείγμα των αυγών ανακατεύοντας συνεχώς.
Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση η κρέμα. Μόλις πάρει βράση, συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ζωηρά και μαγειρεύουμε την κρέμα για άλλα 6-7 λεπτά ή μέχρι να πήξει.
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και περιχύνουμε το ραβανι. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με ξηρούς καρπούς.
Καλη απόλαυση
ΠΗΓΗ: Закуска в кутия