Συνεχεια…

Για την κρέμα χτυπάμε καλά τον κρόκο με τη ζάχαρη. Προσθέστε το κορν φαλουερ, το αλεύρι και τη βανίλια.
Χτυπήστε ξανά. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο από το φρέσκο ​​γάλα. Βάλτε το υπόλοιπο σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Αφού ζεσταθεί ελαφρώς, προσθέτουμε το μείγμα των αυγών ανακατεύοντας συνεχώς.
Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση η κρέμα. Μόλις πάρει βράση, συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ζωηρά και μαγειρεύουμε την κρέμα για άλλα 6-7 λεπτά ή μέχρι να πήξει.
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και περιχύνουμε το ραβανι. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με ξηρούς καρπούς.

Καλη απόλαυση

ΠΗΓΗ: Закуска в кутия