Συστατικά:

Νερό – 400 γρ.
Αλεύρι – 500 γρ.
Μαγιά – 7 γρ.
Ζάχαρη – 1 κουταλάκι του γλυκού
Φυτικό λάδι – 1 κουταλιά της σούπας
Αλάτι – 1 κουταλάκι του γλυκού

Εκτέλεση

Μπορείτε να το ψήσετε σε φόρμα, επειδή δεν είχα φόρμα, έψησα αυτόν τον κύκλο που έμοιαζε με πίτα.
1. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη, αφήστε τα για 10 λεπτά.
2. Συνδυάστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώστε τη ζύμη. Βάλτε το σε ζεστό μέρος για 1,5 ώρες
3. Μεταφέρετε τη φουσκωμένη ζύμη σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα πασπαλισμένο με αλεύρι και διπλώστε την σε ένα φάκελο, τυλίγοντας όλες τις άκρες στο κέντρο για να σχηματίσετε μια μπάλα. Αφήστε για άλλα 40 λεπτά.
4. Τοποθετήστε το στο φούρνο, προθερμασμένο στους 200 βαθμούς, για 30-40 λεπτά.

Καλή απόλαυση με το ψωμί σας ❤️