Τα πιο ξεχωριστά μαλακά γεμιστα κουλουράκια

Υλικά:

αλεύρι – 2 και 1/2 κούπα.
ζάχαρη – 1/2 κουπα.
πλιγούρι βρώμης – 2 κουταλιές της σούπας.
Μπεικιν Παουντερ – 1 φακελάκι
τριμμένη καρύδας – 10 χρόνια (ένα μικρό πακέτο)
βανίλια – 1 φακελάκι
αυγά – 2 τεμ.
φρέσκο ​​γάλα – 1/2 κουτ.
λάδι – 1/4 κουπας.
λάδι – για επαλειψη

Για την γέμιση:
Σπιτική μαρμελάδα (η δική μας φτιάχτηκε από αχλάδια)

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά και το πλιγούρι βρώμης σε ένα μπολ. ​​Φτιάξτε ένα πηγάδι στην μέση και προσθέστε τα αυγά, το γάλα και το λάδι. Ανακατέψτε και ζυμώστε σταδιακά μια μαλακή και κολλώδη ζύμη.
Κάθε “κουλουράκι” σχηματίζεται λαμβάνοντας 1 κουταλιά της σούπας της ζύμης και με λαδωμένα χέρια κάντε ένα μαλακό. Στη μέση βάζετε 1 κουταλιά της σούπας της μαρμελάδας, κλείνετε και σχηματίζεται σε μια μπάλα.
Βάλτε το “κουλουράκι” σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος. Ψήστε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 170 ° για 25 λεπτά.

Καλη Απόλαυση