Απλή ιδέα για νόστιμο πρωινό χωρίς ψωμί

Υλικά

125 γραμμάρια αλεύρι
250 ml γάλα
3 αυγά
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. ζαμπόν
150 γρ.κασέρι

Εκτέλεση

Σπάμε τ αυγά σ ένα μπολ και ρίχνουμε το αλεύρι το αλάτι και το γάλα. Χτυπάμε με το μίξερ να ενωθούν τα υλικά μας.

Ψιλοκόβουμε το Ζαμπόν

Βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το ζαμπόν και το σοτάρουμε 5 λεπτά.

Ρίχνουμε 3 μεγάλες κουτάλες σούπας απ το μείγμα μας  και κομμένα κομματάκια το κασέρι.

Μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά μέχρι να ροδίσει η μία πλευρά και διπλώνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Το κόβουμε στη μέση και το αφαιρούμε απ το τηγάνι.
Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!!!

Καλή σας όρεξη

Προηγούμενο άρθροΦανταστικό γλυκό ψυγείου με βελούδινη κρέμα σοκολάτας
Επόμενο άρθροΚέικ μελιού της γιαγιάς Παγώνας