Ατομικά Τυρόψωμα

Υλικά:

1 κουτ γιαούρτι
1 κουτ σόδα
1 αυγό
1/3 κουτ λάδι
1 κουτ σολ
250 γραμμάρια τυριού αγελάδας
3 κουτ αλεύρι
1 κουτ μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βάλτε το γιαούρτι σε ένα μπολ και βάλτε τη σόδα σε αυτό. Προσθέστε το αυγό, το λάδι, το αλάτι και το τριμμένο τυρί. Τέλος, προσθέστε το κοσκινισμένο αλεύρι και τη σκόνη ψησίματος. Ζυμώνουμε τη ζύμη. Η ζύμη είναι ελαφρώς κολλώδης. Εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε 1-2 κουταλιές της σούπας. αλεύρι, αλλά όχι περισσότερο.
Καλύψτε ένα ταψί με χαρτί περγαμηνής. Με τα χέρια σας, βγάλτε λίγο τη ζύμη και διαμορφώστε τα τυριά σε ακανόνιστο σχήμα, τσιμπώντας ελαφρά με τα χέρια σας. Ψήνουμε τα τυριά για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Ψύξτε τους.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣτιφάδο Πατάτας
Επόμενο άρθροΦασολάδα Λεμονάτη της Νησιώτισσας