🔥Γλασαρισμένο τζίντζερ

Αναζήτησα τη συνταγή στο διαδίκτυο και αποφάσισα να τη φτιάξω στο σπίτι. Είναι απλώς ένα αριστούργημα.
Νομίζω ότι όλοι έχουν δοκιμάσει μελόψωμο και μπισκότα. Προτείνω να επεκτείνουμε τις γαστρονομικές μας συνταγές χρησιμοποιώντας τζίντζερ, για να ετοιμάσουμε ένα νόστιμο και υγιεινό επιδόρπιο για την υγεία σας.
Η πίκρα που μπορεί να μην σας αρέσει στις συνταγές τσαγιού με τζίντζερ δεν γίνεται καθόλου αισθητή εδώ.
Αυτό δεν είναι απλώς ένα συνηθισμένο γλυκό. Αυτό είναι και για κρυολογήματα, πονόλαιμο, όταν αρχίζετε να σας γαργαλάει, για οποιεσδήποτε ασθένειες της ανώτερης αναπνευστικής οδού.
Αντί για φαρμακευτική χημεία, απλά μια εξαιρετική εναλλακτική.
Η προετοιμασία είναι πολύ απλή. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αγοράσετε ρίζα τζίντζερ.

Εκτέλεση

Κόβουμε το τζίντζερ σε λεπτές φέτες. Χρειάζεται 200 ​​γραμμάρια.
Βάλτε τα όλα σε μια κατσαρόλα, ρίξτε νερό ώστε το νερό να σκεπάσει το τζίντζερ, βάλτε τη φωτιά και μαγειρέψτε για περίπου 30 λεπτά. Στραγγίστε το νερό.

Ετοιμάστε σιρόπι. Ανακατέψτε 3 κουταλιες της σούπας νερό με 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και μαγειρέψτε σαν κανονικό σιρόπι.
Όταν πάρει βράση προσθέτουμε το βρασμένο τζίντζερ. Τα βουτάμε στο σιρόπι. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς. Μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστεί τελείως το υγρό. Παρακολουθήστε προσεκτικά τη διαδικασία για να μην καεί.

Τυλίξτε κάθε πέταλο τζίντζερ σε ζάχαρη και τοποθετήστε το σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα να στεγνωσουν .
Μόλις στεγνώσουν όλα, μεταφέρετε τα πάντα σε ένα αεροστεγές δοχείο.
Μπορεί να αποθηκευτεί για 3 μήνες. Τέλεια!

1-2 κομμάτια μαζί με τσάι – απολαμβάνοντας τη γεύση – αυτό είναι που θα σας φέρει ανακούφιση. Διαλύεται σαν γλειφιτζούρι. Κατά τη γνώμη μου, είναι υπέροχο. Δοκιμάστε το κι εσείς.

Καλή όρεξη!❤️

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.