Η συνταγή…σε 30 μέρες όλα σας τα ρούχα θα είναι μεγάλα…δύο υλικά και νερό ο πιο δυνατός λιποκαύστης!

Ειναι σημαντικο να σεβεστε τα διαλειμματα και τον αριθμο των ημερων που επιτρεπεται να πινετε αυτο το ροφημα, καθως και να το καταναλωνετε παντα με αδειο στομαχι.
Οταν νιωθετε οτι εχετε δοκιμασει τα παντα για να χασετε τα περιττα κιλα ηρθε η ωρα να δοκιμασετε αυτο το ροφημα δυο συστατικων!
Το αποκαλουν θαυμα απωλειας βαρους για καποιο λογο, γιατι εχει απιστευτο αποτελεσμα μετα απο μολις ενα μηνα.

Αυτο το υγρο θα βοηθησει το σωμα σας να απαλλαγει απο το υπερβολικο νερο, θα εξαλειψει το φουσκωμα, θα διασπασει τα λιπωδη κυτταρα, θα τονωσει την ουροδοχο κυστη να λειτουργει καλυτερα και θα αποβαλλει τις τοξινες απο το σωμα σας.
Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι τα υλικα ειναι πολυ φθηνα και χρειαζεστε μονο 5 λεπτα για την προετοιμασια, οποτε αυτο το ροφημα ειναι ιδανικο ακομα και για τεμπεληδες που δεν μπορουν να περιμενουν πολυ για να δουν αποτελεσματα.

Συστατικα:

– 1 λεμονι
– 60 γραμμαρια μαϊντανου
– 60 ml νερο

Παρασκευη:

Στυβουμε το χυμο απο το λεμονι και ψιλοκοβουμε τον μαϊντανο. Τα βαζουμε σε ενα φλιτζανι και τα περιχυνουμε με νερο.

Εφαρμογη:
Πινετε παντα αυτο το ροφημα με αδειο στομαχι. Καταναλώστε ενα φλιτζανι την ημερα για 6 ημερες, μετα καντε ενα διαλειμμα 10 ημερων και μετα μπορειτε να ξεκινησετε ξανα.
Ξεκινηστε τωρα και σε ενα μηνα θα χρειαστειτε μια νεα ντουλαπα – ολα θα ειναι μεγαλα!

Πηγή: Prirodni-lijek.blogspot.com / blog.neum-bih.com

Θυμηθείτε, εάν είστε υπό την επίβλεψη ενός γιατρού για τη διαχείριση οποιωνδήποτε προβλημάτων υγείας ή λαμβάνετε οποιαδήποτε απαιτούμενα φάρμακα, συζητήστε πάντα με το γιατρό σας πριν αλλάξετε την καθημερινή σας διατροφή ή τη ρουτίνα υγείας σας.

Προηγούμενο άρθροΤούρτα παγωτό με γεύση cheesecake
Επόμενο άρθροΚέικ Καρότου με Γλασο Σοκολάτας Ονειρικό