Δείτε Επίσης: Γευστικοί Κεφτέδες με Φέτα | Οι πιο τραγανιστοί κολοκυθοκεφτέδες

Κεφτέδες στο Φούρνο με πιπεριές

Λίστα συστατικών:

500-600gr. μοσχαρίσιος κιμά
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδου
1 αυγό
4 φλιτζάνια ψιλοκομμένες πιπεριές
1 κουτ. κανέλα
1-1 / 2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας
1 φλιτζάνι νερό
1 Μάτσάκι μαϊντανό
1 ματσακι δυόσμο
1 κουτ. αποξηραμένη ρίγανη
1/3 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι για την γεύση

Μέθοδος:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 * c
Ψιλοκόβουμε πρώτα 1 κρεμμύδι στο μπλεντερ, και μετά τα μαιντανό, δυοσαο και σκόρδο με λιγο αλάτι και πιπέρι
Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμιξης, συνδυάστε το κιμά, το αυγό και τα συστατικά στο βήμα 2
Ζυμώστε με τα χέρια σας όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά
Σχηματίστε τα κεφτεδάκια ίσου μεγέθους
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξτε λάδι αρκετό, και τηγανίστε ελαφρώς τα κεφτεδάκια σε μέτρια φωτιά
Κόψτε το 2ο κρεμμύδι και προσθέστε στο τηγάνι ανακατευετε και μαγειρέψτε για 3 λεπτά
Προσθέστε ψιλοκομμένες πιπεριές και μαγειρέψτε για άλλα 3 ακόμη λεπτά
Προσθέστε την σάλτσα ντομάτας νερό και κανέλα


Ανακατέψτε για να συνδυάσετε και μαγειρέψτε για άλλα 5 λεπτά
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρωο στους 220 * C για περίπου 20-25 λεπτά

Δείτε Επίσης: Γευστικοί Κεφτέδες με Φέτα | Οι πιο τραγανιστοί κολοκυθοκεφτέδες

 

Δείτε το Βίντεο της Συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια Αέρος…είναι απίστευτα
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με πιπεριές – Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή