Κρέας με πατάτες στην κατσαρόλα 

✅Υλικά:

Μοσχάρι – 0,7 κιλά
Αλεύρι – 2 κουταλιές της σούπας
Πατάτα – 0,7 κιλά
Καρότα – 1-2 τεμάχια
Κρεμμύδια – 2 τεμ.
Σκόρδο – 4 σκελίδες
Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός, βότανα για γεύση
Λάδι για τηγάνισμα.

✅Μαγείρεμα:

Κόβουμε όλα τα υλικά σε περίπου ίσα κομμάτια.
Τυλίξτε το κρέας σε αλεύρι και τσιγαρίστε μέχρι να ροδίσει σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Προσθέστε τα υπόλοιπα, ψιλοκομμένα λαχανικά στο κρέας και επίσης τηγανίστε ελαφρά για 5 λεπτά, αλάτι και πιπέρι, προσθέστε μαϊντανό και νερό, ώστε να σκεπάσει ελαφρά.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά, κλείνουμε το καπάκι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας τη σάλτσα, αν το νερό έχει εξατμιστεί πολύ, τότε προσθέστε όπως θέλετε. Όταν σερβίρετε, προσθέστε φρέσκο κρεμμυδάκι.
Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα ψαρονέφρι, μια σπάλα, ή γκούλας, δεν χρειάζεται να μαγειρευτεί για πολλή ώρα, είναι καλύτερα να το μαγειρέψετε
χωρίς πατάτες, πρώτα μέχρι να ψηθεί σχεδόν, και μετά προσθέστε όλα τα άλλα.

Καλή όρεξη!❤️

ΠΗΓΗ: Рецепты домашних блюд

Προηγούμενο άρθροΛουκούμι και καρύδι….το πιο ωραίο και εύκολο γλυκάκι
Επόμενο άρθροΧαλβάς σιμιγδαλένιος χωρίς λάδι