Μαλακά μπισκότα με 3 συστατικά (ΧΩΡΙΣ Αλεύρι και σε μόλις 10 λεπτά)

Με 3 συστατικά και σε λιγότερο από 10 λεπτά. Αυτά τα μαλακά και νόστιμα μπισκότα καρύδας είναι τόσο εύκολο να προετοιμαστούν που θα τα χρησιμοποιείτε σε πολλές περιπτώσεις. Είναι μαλακά και με πλούσια γεύση καρύδας. Εάν έχετε παιδιά, θα λατρέψουν να σας βοηθήσουν να τα προετοιμάσετε και θα διασκεδάσετε. Είναι ιδανικά για πρωινό και σνακ, ακόμη και για να τα πάρετε στο σχολείο.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα μπισκότα καρύδας εάν σας αρέσει η πιο τραγανή υφή. Είναι προετοιμασμένοι σε μια στιγμή και διαρκούν αρκετές ημέρες.

Συστατικά – Για 16 μπισκότα

200 g τριμμένης καρύδας (1 φλιτζάνι και μισό)
100 γραμμάρια ζάχαρης (1/3 φλιτζάνι)
2 μεγάλα αυγά

Προετοιμασία της συνταγής

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς με θερμότητα πάνω και κάτω και χωρίς ανεμιστήρα.
2. Προετοιμάστε τη ζύμη. Βάλτε τα υλικά σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρετε μια ζύμη. Δουλέψτε τη ζύμη με τα χέρια σας όταν δεν μπορείτε πλέον να την κάνετε με τη σπάτουλα.
3. Διαμορφώστε τα μπισκότα. Με ένα κουτάλι πάρτε ένα μέρος της ζύμης. Δώστε τους το στρογγυλό σχήμα με τα χέρια σας. Τοποθετήστε τα μπισκότα στο ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
4. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μπισκότα έχουν το ίδιο μέγεθος, αλλά μην ανησυχείτε εάν δεν είναι όλα ίδια.
5. Ψήστε τα μπισκότα. Τοποθετήστε στην μέση του φούρνου και ψήστε το για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς με θερμότητα πάνω και κάτω και χωρίς ανεμιστήρα.
6. Αφαιρέστε τα μπισκότα από το φούρνο όταν είναι χρυσοκάστανα και, προσέχοντας να μην τα σπάσετε, μεταφέρετέ τα σε ένα συρμάτινο ράφι για να κρυώσουν.
7. Μπορείτε να πασπαλίσετε λίγο ζάχαρη άχνη στην κορυφή. Απλώστε τη ζάχαρη με ένα σουρωτήρι.

Εάν προτιμάτε να τα φτιάξετε χωρίς ζάχαρη, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το γλυκαντικό που προτιμάτε και να προσθέσετε περισσότερη καρύδα για να έχει παρόμοια υφή.

ΠΗΓΗ: https://nicemedee.club/

Προηγούμενο άρθροΈνα παραδοσιακό αυστριακό κέικ Σοκολάτας με μαρμελάδα
Επόμενο άρθροΤούρτα Μήλου με Καρύδια: Το τέλειο επιδόρπιο για κάθε περίσταση