Μεσογειακό Στήθος Κοτόπουλο

Το μεσογειακό στήθος κοτόπουλου είναι ένα εύκολο, πολύ γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο που θα αρέσει πολύ

Συστατικά

800 γρ στήθος κοτόπουλου
10 ντοματίνια
1 σκελίδα Σκόρδο
50 g ελιές
1 κουταλιά της σούπας Κάπαρη
για γεύση Αλεύρι
αλάτι
Πιπέρι
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
λευκό κρασί

Μέθοδος

Αλευρώνουμε καλά τα στήθη κοτόπουλου.
Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε στη μέση.
Ζεσταίνουμε λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με το σκόρδο κομμένο στη μέση σε ένα αρκετά μεγάλο τηγάνι και μαγειρεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα.

Βάζουμε τα ντοματίνια, τις ελιές και την κάπαρη να ψηθούν.
Μαγειρέψτε για λίγα λεπτά και μετά βάζετε τα αλευρωμένα στήθη κοτόπουλου και τα ροδίζετε καλά και από τις δύο πλευρές.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε λίγο λευκό κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα δέκα λεπτά μέχρι να ψηθούν τα μεσογειακά στήθη κοτόπουλου.

Καλη υγεία να έχετε

Ottavio Pastore Monica Felline

Προηγούμενο άρθροΛουλούδι μπισκότο με μαρμελάδα ή νουτέλα
Επόμενο άρθροΛαχταριστά αέρινα τσουρεκάκια με κρέμα