Μπέικον με πατάτες

Υλικά

🍀200 γρ μπέικον
🍀1 κουταλάκι του γλυκού παπρικα
🍀3-4 βραστές πατάτες
🍀1 κρεμμύδι
🍀2 σκελίδες σκόρδο
🍀 Ανηθο ψιλοκομμένο
🍀200 γρ τριμμένο κίτρινι τυρί

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και ψιλοκόβουμε το μπέικον και τις βρασμένες πατάτες σε κυβάκια και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι (που να μπαίνει σε φούρνο) ρίχνουμε 3-4 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το μπέικον στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα την πάπρικα και συνεχίζουμε να σωτάρουμε το μείγμα
Οταν πάρει ένα ωραίο χρώμα προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε μαλακά να μην τις σπάσουμε πολύ ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το τριμμένο τυρί.
Βάζουμε όλο το μείγμα στο φούρνο για 15 λεπτά
Οταν το βγάλουμε πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο και το φαγητό μας είναι έτοιμο

Καλή απόλαυση, η επιτυχία σιγουρη

Subscribe for more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΓρήγορο σουφλέ με πέννες…χωρίς βράσιμο των ζυμαρικών
Επόμενο άρθροΠατάτες baby με άνηθο και σκόρδο…Πανεύκολες και γρήγορες