Νόστιμα αφράτα ρολάκια πίτσας

Yλικά

Ζύμη

150 ml νερό
150 ml γάλα
70 ml λάδι
2 ασπράδια αυγών
2 κουταλιές γιαούρτι
3 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
10 γρ. ξηρής μαγιάς
750 γρ. αλεύρι
75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Γέμιση

250 γρ.τριμμένο κίτρινο τυρί
250 γρ.τριμμένο σαλάμι
1 κουτί μανιτάρια
150 γρ.κέτσαπ

Επάλειψη

2 κρόκους αυγού με λίγο λάδι
Σουσάμι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη στον κάδο του μίξερ βάζουμε το γάντζο χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να μας δημιουργηθεί μία μαλακή ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια μας.
Την αφαιρούμε από τον κάδο του μίξερ την βάζουμε σε ένα λαδωμένο μπολ ρίχνουμε λίγο λαδάκι από πάνω και τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη.Την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει περίπου μία ώρα.
Σ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το τριμμένο τυρί, το τριμμένο σαλάμι, τα μανιτάρια το κέτσαπ και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Παίρνουμε σε αυτό το σημείο τη ζύμη μας η οποία έχει φουσκώσει την βάζουμε στον πάγκο της κουζίνας και την κόβουμε σε 10 ίσα μέρη.
Την πλάθουμε σε μπαλάκια και τα αφήνουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια αφού τα σκεπάσουμε με μία πετσέτα για να μην ξεραθούν.


Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ένα μπαλάκι και το ανοίγουμε με τον πλάστη σε στρογγυλό φύλλο.
Βάζουμε 2 κουταλιές από τη γέμιση στην άκρη του φύλλου διπλώνουμε τα πλαινά άκρα από τη ζύμη μας και στη συνέχεια το τυλίγουμε κάνοντας ρολό.

Το αφήνουμε στην άκρη. Παίρνουμε το επόμενο μπαλάκι το ανοίγουμε και αυτό σε φύλλο και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα υπόλοιπα.
Τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί σε απόσταση το ένα από το άλλο όχι τελείως κολλητά.

Καλύπτουμε το ταψί με διάφανη μεμβράνη και με μία πετσέτα και τα αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσουν ξανά για 30 λεπτά.


Αφού περάσουν τα 30 λεπτά τα αλείφουμε με τους κρόκους και το λάδι.
Τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε στους 200°C βαθμούς Κελσίου για μισή ώρα.
Μαλακά και νόστιμα ρολά πλούσια σε γέμιση!!!!!
Είναι μια ιδανική απόλαυση με τους αγαπημένους σας!!!!
Φτιάξτε τα!!!!

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΥπέροχη πάστα ταψιού Stracciatella…Και ξεχάστε τις Πάστες του Ζαχαροπλαστείου
Επόμενο άρθροΚαραμελωμένο κέικ μήλου με σαντιγί