Σαγανάκι με σουτζούκι και αυγά

Υλικά

5 μεσαία αυγά
9 μέτριες φέτες σουτζούκι
2 φέτες τυρί κασέρι ή κασκαβάλ
ελαιόλαδο
αλάτι θαλασσινό
φρεσκοτριμμένο πιπέρια
1 πρέζα κύμινο

Τρόπος παρασκευής

Σε ένα σαγανάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τις φέτες σουτζούκι.

Με τη λαβίδα τις γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Μόλις τα σουτζούκια είναι έτοιμα τότε προσθέτουμε και το τυρί και μετά από 1 λεπτό τα αυγά.

Με μία ξύλινη κουτάλα σπαμε και χτυπαμε με προχή του κρόκους και ρίχνουμε με ένα κουτάλι λάδι από το τηγάνι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το κύμινο και αφήνουμε τα αυγά να τηγανιστούν για 5 λεπτά.

Κατεβάζουμε το σαγανάκι από τη φωτιά και το απολαμβάνουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤο πιο Φρέσκο Πιάτο του Καλοκαιριού
Επόμενο άρθροΤο πιο νόστιμο κέικ ΧΩΡΙΣ Αλεύρι! Βασιλικό γλυκό που λιώνει στο στόμα σας.