Σούπερ τηγανίτες με καλαμπόκι

Υλικά

1 κονσέρβα καλαμπόκι
120 γρ. αλεύρι
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
λάδι τηγανίσματος

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ ρίχνουμε το υγρό απ την κονσέρβα,

προσθέτουμε το αυγό το αλάτι και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε το καλαμπόκι και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε στο τηγάνι λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα μας.

Τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περιττό λάδι και τα συνοδεύουμε με γιαούρτι.
Ένα υπέροχο σνακ για όλες τις ώρες.

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣιροπιαστοί Λουκουμάδες της μαμάς
Επόμενο άρθροΦιλέτο μοσχάρι με μανιτάρια στον φούρνο με την πιο νόστιμη σάλτσα