Σπανακοκρεμυδοτηγανίτες

Υλικά

6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι τρυφερό σπανάκι
λίγο δυόσμο αφού
λίγο αλάτι
3 αυγα
100 γρ φέτα
λίγο πιπέρι
Αλεύρι όσο πάρει για να στεκετε στο κουτάλι
1/2 κγ μπεικιν παουντερ

Εκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά τα φρέσκα κρεμμυδάκια σπανάκι λίγο δυόσμο καλά τα ψιλοκόβουμε ρίχνουμε λίγο αλάτι και τα ζουλαμε με τα χέρια μας τα αφήνουμε για δέκα λεπτά μετά σε ένα μπολ.
Χτυπάμε τ αυγα τρίβουμε με τα χέρια την φέτα λίγο πιπέρι και το μπεικιν παουντερ τα ανακατεύουμε καλά και μετά ρίχνουμε τα λαχανικά μας που έχουμε στιψει με τα χέρια να φύγουν τα παραπανησια υγρά και προσθέτουμε περίπου ένα ποτήρι νερό.

Μετά ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός να στέκεται στο κουτάλι.
Βάζουμε στο τηγάνι καλαμποκελαιο να κάψει ρίχνουμε με το κουτάλι της σούπας τς τηγανιτές μας και τις αφήνουμε να ροδισουν και
από τς δύο πλευρές

Καλή Απόλαυση

H Συνταγή είναι της Μένια Στεφοπούλου

Προηγούμενο άρθροΠίτα τραβηχτή με γέμιση σπανάκι και φέτα
Επόμενο άρθροΡολάκια απο μοσχάρι, ζαμπόν και μοτσαρέλα