Συστατικά
2 φλιτζάνια αλεύρι γ.ο.χ της επιλογής σας χωρίς γλουτένη
1-2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο τυρί επιλογής Χρησιμοποιούσα ένα μείγμα από τσένταρ και μοτσαρέλα *
1 1/3 φλιτζάνι γάλα της επιλογής σας
1 κουταλάκι του γλυκού προαιρετικά μπαχαρικά

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180° C. Αλείψτε με μία λιπαρή ουσία ελαφρά ένα δίσκο ψησίματος και αφήστε το στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, κοσκινίστε το αλεύρι για να αποφύγετε τους γρόμπους. Προσθέτετε το τυρί και το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα παχύ μείγμα. Αφήστε να καθίσει για 2 λεπτά.
Χρησιμοποιώντας το 1/4 του φλιτζανιού ή ένα κουτάλι παγωτού, ρίχνετε μπισκότα πάνω στο λαδωμένο δίσκο ψησίματος, σχηματίζοντας ένα σχήμα θόλου. Σιγουρευτείτε ότι τα διαστήματα αυτά είναι ομοιόμορφα καθώς αυτά ανοίγουν. Ψήστε για 25-30 λεπτά, ή μέχρι ελαφριά χρυσήσουν επάνω και έχουν ψηθεί μέσα, αλλά όχι πολύ ψημένα – Θα πρέπει να είναι αφράτα.
Αφαιρέστε από το φούρνο και απολαύστε τα αμέσως ή αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς πριν τα βάλετε σε αεροστεγές δοχείο.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστή και εύκολη τυρόπιτα: Η συνταγή με το γιαούρτι
Επόμενο άρθροΦιλέτο κοτόπουλο με φρέσκιες πατάτες στον φούρνο