Σφίγγει το δέρμα καλύτερα από το Botox και φθηνά και φυσικά!

Οι ρυτίδες στο λαιμό και το λαιμό είναι πολύ συχνές. Το σώμα μας μεγαλώνει και το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του.
Δεν μπορούμε να τα αφαιρέσουμε εντελώς, αλλά μπορούμε να τα μειώσουμε με φυσικές θεραπείες που αποκαθιστούν την ελαστικότητα του δέρματος.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεστε είναι τακτική εφαρμογή.

Αποφύγετε το λιπαρό και τηγανητό κρέας, τα βιομηχανικά επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη, επειδή οι συσσωρευμένες τοξίνες επηρεάζουν σημαντικά την εμφάνιση του δέρματος και την υγεία του σώματος στο σύνολό του. Επιπλέον, συνιστάται η χρήση επαρκούς νερού και φυσικών χυμών για ενυδάτωση.

Σας προσφέρουμε τρεις πολύ ειδικές συνταγές για την αφαίρεση των ρυτίδων στο στήθος και το λαιμό.

1. Μάσκα αυγού, αγγουριού και λάδι καρύδας

Εφαρμόστε αυτήν τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα.
Αυτό αρκεί για να δείτε τον μετασχηματισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό οφείλεται στα διαφορετικά θρεπτικά συστατικά των κρόκων αυγών και στις εκπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του αγγουριού και του ελαίου καρύδας.

Συστατικά:
– 1 αγγούρι (φρέσκο ​​ή κατεψυγμένο)
– 1 κρόκο αυγού
– 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας

Παρασκευή:
Πάρτε ένα μικρό αγγούρι, ξεφλουδίστε, κόψτε και βάλτε σε ένα μπλέντερ. Στη συνέχεια, ανακατέψτε το με το αυγό και μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας μέχρι να πάρετε μια πάστα. Εφαρμόστε το μείγμα σε καθαρό δέρμα του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών και αφήστε το για μισή ώρα. Ξεπλύνετε με άφθονο κρύο νερό.

2. Μάσκα γιαουρτιού, μαγιά μπύρας και νιφάδες σιταριού

Αυτή είναι μια πραγματικά ισχυρή συνταγή που μπορεί να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, να την ενυδατώσει και να μειώσει τις ρυτίδες.

Συστατικά:
– 100 g απλού γιαουρτιού (χωρίς ζάχαρη)
– 1 κουταλιά της σούπας μαγιά μπύρας
– 1 κουταλιά της σούπας σιτάρι ή πλιγούρι βρώμης

Παρασκευή:
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και απλώστε σε καθαρό δέρμα του λαιμού και ντεκολτέ. Μετά από αυτό, αφήστε το μείγμα να δράσει για 15-20 λεπτά. Αφού παρέλθει ο χρόνος, ξεπλύνετε με κρύο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία τρεις φορές την εβδομάδα.

3. Μάσκα μπανάνας

Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικότητας του δέρματος, επιπλέον αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος.

Συστατικά:
– 1 κουταλιά της σούπας γάλα
– 1 κουταλιά της σούπας λάδι
– 1 ώριμη μπανάνα

Παρασκευή:
Ανακατέψτε τα συστατικά και απλώστε σε καθαρό δέρμα του λαιμού και ντεκολτέ, αφήστε το για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Ακολουθήστε τη διαδικασία τρεις φορές την εβδομάδα. Πριν από την εφαρμογή, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο δέρμα και ελέγξτε για αλλεργικές αντιδράσεις. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα με ασφάλεια. Απλώστε μια μικρή ποσότητα ελαίου καρύδας σε υγρό δέρμα κάθε πρωί μετά το ντους.

 

Προηγούμενο άρθροΚοκκάκια με διπλή Γέμιση….κρέμα – μαρμελάδα
Επόμενο άρθροΧαλβάς Φαρσάλων