Ένα ποτήρι καθαρίζει τις αρτηρίες και προλαμβάνει τις πιο σοβαρές ασθένειες!

Αυτό το φυσικό φάρμακο αποτρέπει επίσης την εμφάνιση ελεύθερων ριζών στο σώμα που προκαλούν τις πιο σοβαρές ασθένειες και μια σειρά από άλλες καταστάσεις που σχετίζονται με παθήσεις της καρδιάς και της κυκλοφορίας του αίματος
Ένα παλιό φάρμακο που προέρχεται από τη γερμανική λαϊκή ιατρική συνδυάζει τρεις υπερ-υγιεινές τροφές, οι οποίες μαζί και καθημερινά μπορούν να έχουν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα για την υγεία στον οργανισμό σας.

Καταρχήν είναι εξαιρετικό για τη θεραπεία και την πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών. Είναι επίσης καλό για τη ρύθμιση των αυξημένων επιπέδων λίπους στο αίμα, την πρόληψη της γενικής κόπωσης του σώματος, την πρόληψη και τη θεραπεία λοιμώξεων και κρυολογημάτων, την εντατική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τον καθαρισμό του ήπατος και τη βελτίωση των ηπατικών ενζύμων.

Συστατικά για ένα φυσικό σούπερ φάρμακο:

4 μεγάλα ολόκληρα κεφάλια σκόρδου,
4 λεμόνια με φλούδα,
μια μικρή ρίζα τζίντζερ (περίπου 3-4 εκ.)
2 λίτρα καθαρό νερό.

Προετοιμασία:

Πλένουμε καλά το λεμόνι και μετά το κόβουμε σε κομμάτια. Αν είναι λεμόνι που δεν είναι βιολογικό, δηλαδή έχει ψεκαστεί, τότε περιποιηθείτε το προηγουμένως με διάλυμα ξιδιού και νερού. Καθαρίζουμε το σκόρδο και το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το λεμόνι και το τζίντζερ για να κάνετε μια ομοιόμορφη μάζα. Προσθέτουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε δύο λίτρα νερό και ζεσταίνουμε τα πάντα ανακατεύοντας, μέχρι το σημείο βρασμού. Λίγο πριν πάρει βράση το μείγμα, σβήνουμε την εστία και αφήνουμε τα πάντα να κρυώσουν. Στραγγίζουμε από ένα σουρωτήρι μεσαίου πάχους και αδειάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια.

Εφαρμογή:

Αυτό το φαρμακευτικό ρόφημα πίνεται καθημερινά, ένα ποτήρι των 200 ml, τουλάχιστον 2 ώρες πριν από τα γεύματα, δηλαδή με εντελώς άδειο
στομάχι. Αποθηκεύστε το ρόφημα στο ψυγείο. Η πορεία της θεραπείας διαρκεί 3 εβδομάδες, με ημερήσια κατανάλωση ενός ποτηριού, μετά την οποία θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας. Μετά από ένα διάλειμμα, μπορείτε να συνεχίσετε την κατανάλωση στον ίδιο κύκλο.

Αν δεν σας αρέσει η γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι για γεύση. Μετά από 3 εβδομάδες χρήσης, θα πρέπει να νιώσετε σημαντική αναγέννηση του σώματός σας.
Εκτός από τα οφέλη που έχουν ήδη αναφερθεί, το ποτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την πρόληψη της ασβεστοποίησης στο σώμα, που προκαλεί πέτρες στα όργανα και απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων.

Ο συνδυασμός λεμονιού, νερού και μαγειρέματος θα εξουδετερώσει τη μυρωδιά του σκόρδου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κακοσμία του στόματος. Πριν από κάθε κατανάλωση, ανακινήστε το μπουκάλι ώστε τα υπολείμματα λεμονιού και σκόρδου στο κάτω μέρος να αναμειχθούν με το
χυμό.
Όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε ότι το ρόφημα είναι εξαιρετικό και για τους ηλικιωμένους, ότι τους επαναφέρει την ενέργεια και τη δύναμή τους και έτσι τους αναζωογονεί, γιατί μετά από μερικές εβδομάδες βελτιώνει την κυκλοφορία.

Θυμηθείτε, εάν είστε υπό την επίβλεψη ενός γιατρού για τη διαχείριση οποιωνδήποτε προβλημάτων υγείας ή λαμβάνετε οποιαδήποτε απαιτούμενα φάρμακα, συζητήστε πάντα με το γιατρό σας πριν αλλάξετε την καθημερινή σας διατροφή ή τη ρουτίνα υγείας σας.

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Σοκολάτας “Πραγα”
Επόμενο άρθροAφράτα Σμυρνέικα σουτζουκάκια