Mπισκότα babini

Λατρεύω τα μπισκότα Babini! Είναι τραγανά, γευστικά και πάντα φρέσκα. Η ποικιλία γεύσεων είναι εκπληκτική, από τα κλασικά σοκολατένια μέχρι τα πιο ιδιαίτερα με μαρμελάδα

Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι:

  • Η πλούσια γεύση που λιώνει στο στόμα.
  • Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων για να τα φτιαξω.
  • Το ιδανικό μέγεθος για ένα γρήγορο σνακ ή για να συνοδεύσω τον καφέ μου.
  • Η προσιτή τιμή των υλικλών που τα κάνει προσιτά σε όλους.

Τα μπισκότα Babini είναι τέλεια για:

  • Ένα γρήγορο σνακ στη δουλειά ή στο σπίτι.
  • Ένα γλυκό με τον καφέ ή το τσάι.
  • Ένα υγιεινό και νόστιμο κολατσιό για τα παιδιά.
  • Μια γλυκιά προσφορά σε φίλους και καλεσμένους.

Είτε είστε λάτρεις της σοκολάτας ή της μαρμελάδας  τα μπισκότα Babini σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν!

Σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Υλικά

8 γρ. ζάχαρη βανίλιας
120 ml. ζεστό νερό
120 ml. ηλιέλαιο
280 γρ. αλεύρι
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας
100 γρ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ ρίχνουμε την ζάχαρη βανίλιας,το νερό,το λάδι,το αλεύρι και το μπέικιν.Ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε με το χέρι.Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια.

Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμης στο μέγεθος καρυδιού το πλάθουμε αρχικά μπαλάκι και μετά με τα δάχτυλα μας το πατάμε ν ανοίξει.Βάζουμε στο κέντρο ένα κουταλάκι μαρμελάδα και το κλείνουμε καλά.
Τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί με τη πλευρά που κλείοαμε τη ζύμη από κάτω.

Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει η ζύμη μας.
Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για περίπου 10-15 λεπτά
Σ ένα μπολ βάζουμε την ζάχαρη άχνη και βουτάμε τα μπαλάκια μέσα όπως είναι ζεστά.
Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!

Καλή σας επιτυχία!!!!

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΜάθετε τα μυστικά για τέλειες αγκινάρες αλά Πολίτα!
Επόμενο άρθροΠατσαβουροπιτα γλυκιά