Kορμός με ταχίνι και τριμμένη καρύδα

Υλικά

1 βαζάκι ταχίνι με κακάο (το βρίσκουμε στα μεγάλα σούπερ-μάρκετ)
2 πακέτα μπισκότα (νηστίσιμα)
4 κ.σ. μαργαρίνη (ανάλατη)
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 φλιτζ. του τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
1 φλιτζ. του τσαγιού τριμμένη καρύδα για επικάλυψη του κορμού

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.


Χτυπάμε σε ένα μπολ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε στη συνέχεια το ταχίνι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα μπισκότα και τα καρύδια συνεχίζοντας το ανακάτεμα να ενσωματωθούν τα υλικά. Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας, απλώνουμε πάνω του το μείγμα και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.

Το τυλίγουμε και το αφήνουμε για 1 ώρα περίπου στην κατάψυξη να παγώσει και μετά στην ψύξη.
Όταν έρθει η ώρα να σερβίρουμε τον κορμό μας ξετυλίγουμε και πασπαλίζουμε με την καρύδα.

ΠΗΓΗ: roulasmera.gr

Προηγούμενο άρθροΤα πιο αρωματικά κουλουράκια λαδιού
Επόμενο άρθροΜίνι Τιροπιτάκια σαν κρουασάν