Διαφήμιση

Tα καλύτερα τρόφιμα για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα
Να τρέφεστε σωστά για μια καλύτερη υγεία.

 

Με τον φόβο της εξάπλωσης του κορονοϊού, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον εαυτό μας όσο το δυνατόν υγιέστερο. Με άλλα λόγια, όλοι πρέπει να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Ένας απο τους καλύτερους τρόπους για να πετύχει αυτό είναι να βεβαιωθούμε ότι συμπεριλαμβάνουμε στην καθημερινή διατροφή μας τρόφιμα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Η HuffPost US συγκέντρωσε εννέα τρόφιμα για αυτό το σκοπό – που αναφέρονται με τυχαία σειρά.
Μείνετε υγιείς, λοιπόν, και να τρέφεστε σωστά. Μεταξύ, άλλων, και με:

1. Κόκκινες Πιπεριές
Αυτές οι γλυκές πιπεριές είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C – ακόμα καλύτερη και από τα πορτοκάλια. Ευτυχώς, είναι τόσο γλυκιές όσο τα εσπεριδοειδή. Εφοδιαστείτε, λοιπόν, κόκκινες πιπεριές για να διατηρήσετε τη βιταμίνη C σας σε επίπεδα που θα σας κρατούν υγιείς.

2. Εσπεριδοειδή
Τρώτε γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, κλημεντίνες – όλα θα σας δώσουν εξίσου μια υγιή δόση.

Διαφήμιση

3. Σκόρδο

Το σκόρδο περιέχει σελήνιο, το οποίο φαίνεται να έχει ισχυρή επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Εφόσον το σκόρδο συνιστά μια αρωματική προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το τρώτε περισσότερο.

4. Κοτόσουπα
Κοτόσουπα με πράσο, καρότα, ζυμαρικά, κρεμμυδάκια, μανιτάρια και μαϊντανό
Μην υποτιμάτε ποτέ τις δυναμωτικές ιδιότητες της σπιτικής κοτόσουπας. Πλέον, υπάρχει επιστήμη που υποστηρίζει αυτό το παλιό σπιτικό γιατρικό. Αν αρχίζετε να αισθάνεστε αδιάθετοι, μαγειρέψτε μια μερίδα κοτόσουπας και νιώστε γρήγορα αναζωογονημένοι.

Περισσότερα…

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση